Workshop Liefde, relaties en seksualiteit

Het praten over seksualiteit en intimiteit met ouders en/of andere personen kan lastig zijn. Dit kan cultureel geïnspireerd zijn of er is gewoon geen ruimte of vertrouwen om dit te doen. In deze workshop gaan we in gesprek met de jongeren om eerst te zien wat liefde juist inhoudt. Iedereen kent het weleens: vlindertjes in de buik of aantrekking tot het ander geslacht. Hoe kunnen we liefde onderscheiden van simpele ‘lagere school-verliefdheid’? Welke soorten relaties bestaan er allemaal? Hoe is de omgang met het andere geslacht? Welke grenzen zijn er? Dit en nog veel meer komt aan bid in het eerste gedeelte van de workshop.

 

In het tweede deel van de workshop gaan we in gesprek over een nog gevoeliger onderwerp: seksualiteit. We gaan de belangrijkste vraagstukken bespreken en d.m.v. specifieke casussen oplossingen proberen te bieden. Ook gaan de belangrijkste taboes besproken worden. Uiteraard gaat er rekening gehouden worden met de culturele diversiteit en de geloofsovertuiging.

 

Dit en veel meer gaat er besproken worden tijdens deze zeer interactieve workshop!

 

Er staat een educatief pakket klaar om met elkaar in gesprek te kunnen gaan en vooral te beginnen vanuit jullie mening en ervaringen! Zonder vooroordelen of veroordelingen. Elke mening is belangrijk!

 

📆 7 maart 2020

⏱ 16u-18u

📍Stenenbrug 9, 2140 Borgerhout

Schrijf je in via het onderstaande formulier:

Workshop

Liefde, relaties en seksualiteit

Vul het inschrijvingsformulier  in

Inschrijvingsformulier workshop 

Consulting

Neem contact met ons op via de chat of...

  • LinkedIn
  • Instagram
  • w-facebook

Stenenbrug 9 Borgerhout, Antwerpen, Belgium 

© 2018 De-Palmboom Copyright license