Leermateriaal voor je leerlingen ?

De Palmboom ism Kleine moslim kids maakt voor scholen, verenigingen, moskeeën  leermateriaal

100% op maat

en dat allemaal tegen een kleine vergoeding (ondervoorwaarden).

Dat is waar Kleine moslim kids  elke dag naar streeft. Bovendien zult u versteld staan van onze professionele ontwerpen, die aangepast worden tot de klant volledig overtuigd is van zijn ideeën tot beeld te brengen .

Bij vragen, neem gerust contact met ons op.

Wij begeleiden u graag in de juiste keuze naar het ontwerp die de uitstraling van uw ideeën optimaal weerspiegelt.

 

Uw ideeën 100% op maat

Opdrachten op maat

Ons hoofddoel is om de jongeren kennis bij te brengen. Dit doen we op verschillende manieren.

We vinden het belangrijk dat jongeren plezier beleven in het leren en zijn daarom sindskort gestart met het maken van leuk en gepast leermateriaal.

Wat kan u hieronder verstaan? Voorbeeld Kleurrijke illustraties, raadsels, boekjes, educatieve illustratievefilmpjes en nog zoveel meer.

U kan deze terugvinden op de website of op onze facebook pagina.

Het maken van dit materiaal, kost echter heel wat tijd en geld. Daarom hebben wij uw steun nodig!

WILT U EERST GRAAG KENNIS MAKEN MET ONS?

ARZEL DAN NIET OM ONS TE CONTACTEREN.

De aanmoediging tot het vergaren van kennis

Aboe Ad-darda'a, moge Allah met hem tevreden zijn, heeft overgeleverd: "Ik heb de Profeet  horen zeggen: 'Wie een weg volgt en daarmee naar kennis verlangt, voor hem maakt Allah zijn weg naar het paradijs gemakkelijker. Bovendien leggen de engelen hun vleugels voor hem neer uit tevredenheid met wat hij verricht. Elke schepsel op aarde maar ook in de hemelen, zelfs de haaien in de zeeën vragen vergiffenis voor de geleerde. De positie van de geleerde en zijn belang zijn vergelijkbaar met die van de maan ten opzichte van andere planeten. De geleerden zijn de erfgenaam van de profeten, deze hebben geen Dirhams of Dinaars achtergelaten maar kennis en wie die verkrijgt heeft het meeste profijt'." [Uiteindelijke overlevering door Abu Daoud en Termidhi]

De uitleg van de hadith:Kennis is een sterk fundament van de Islamitische beschaving. Ze is gebaseerd op verschillende vormen van kennis. In deze hadith legt de eerwaardige metgezel uit, moge Allah met hem tevreden zijn, dat voor degene die op zoek gaat naar religieuze kennis, de zittingen van de geleerden bijwoont en deze kennis vergaart, zijn doel gemakkelijk bereikbaar wordt gemaakt door Allah, de Verhevene. Hij moet ook in overeenstemming met die kennis handelen en zijn doel moet de tevredenheid van Allah, de Verhevene, zijn. Dit leidt hem op het rechte pad en brengt hem alleen het goede, doordat Allah, de Verhevene, hem beloond.

Zodra de Islamitische gemeenschap haar plicht vervult om op zoek te gaan naar de juiste religieuze kennis zal haar vroegere positie tussen andere naties weer hersteld worden. In de huidige generatie van moslimjongeren zijn er mensen die hiernaar streven.

  • LinkedIn
  • Instagram
  • w-facebook

Stenenbrug 9 Borgerhout, Antwerpen, Belgium 

© 2018 De-Palmboom Copyright license