April 1, 2018

March 15, 2018

Please reload

Recent Posts

Rarara.... diertjes van de profeet (vzmh).

08/10/2016

 

Rarara.. Het raadseltje komt er aan.

Wie weet er welk diertjes onze geliefde profeet (vrede zij met hem) had? En wat waren de namen van de dieren?


Tip voor de ouders: Laat onderstaande afbeelding zien aan jullie kinderen en stel hen de vraag die we jullie eerder stelden (welke dieren de profeet vzmh had). Motiveer hen om zelf het antwoord te raden. Geef indien nodig de volgende voorbeelden hints: Voor het eerste dier (kameel)-het dier is bruin en groot-het krijgt niet zo snel dorst-het heeft 2 bultenVoor het tweede dier (kat)-het heeft vier poten-het is klein en zacht-het kan ook een huisdier zijn-Als het diertje blij is dan maakt het grommende geluidjes (spinnen)-...

Please reload

Please reload

Archive