Ons team bestaat uit gedreven mensen die de krachten bundelen om een gezamenlijke droom en doelstellingen te realiseren. Samen met onze pedagogen, onderwijswetenschappers, leerkrachten, leerlingbegeleiders en designers streven we naar kwalitatief onderwijs.

 

Tevens leveren en ontwikkelen wij kindvriendelijk materiaal waarmee onze leerlingen en hun ouders samen aan de slag kunnen om kennis te vergaren op een aangename, speelse en leerrijke manier. Tenslotte organiseren we allerlei activiteiten waarbij jongeren verantwoordelijkheid opnemen voor het eigen handelen, in relaties met anderen en in de samenleving.

 

DE PALMBOOM wil immers een maatschappelijke rol blijven vervullen in een samenleving die steeds diverser wordt. Als team spelen we in op de verschillen in onze samenleving. De jongeren krijgen pedagogische, didactische en sociaal-emotionele ondersteuning afgestemd op de eigen talenten, mogelijkheden en behoeften.
 

De focus ligt in het  bijbrengen van kennis rekening houdend met het ontwikkelen van een open geest, kritische en creatieve houding ten aanzien van de samenleving.

We zijn een ambitieus en gemotiveerd team

  • LinkedIn
  • Instagram
  • w-facebook

Stenenbrug 9 Borgerhout, Antwerpen, Belgium 

© 2018 De-Palmboom Copyright license